Anlita Visitet

Anlita Visitet för
att bemanna din
verksamhet

Våra konsulter är det viktigaste vi har, därför är vi på Visitet måna om att välja våra medarbetare med omsorg.
Alla konsulter som arbetar för Visitet har genomgått en noggrann rekryteringsprocess där det ingår utförliga referenstagningar, kontroll mot Socialstyrelsen och Inspektionen för vård och omsorg.

Vi som genomför rekryteringen har lång erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg. Vi kan därför lätt sätta oss in i dina behov och vi strävar efter att bli det självklara valet inom vårdbemanning.

Oavsett om ni behöver lösa en akut kortare vakans eller om ni söker en mer långsiktig lösning finns vi här för att hjälpa er.
Vi bemannar inom följande yrkeskategorier: Läkare, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Vårdbemanning via Visitet

Du tar enkelt kontakt med oss via vårt kontaktformulär på hemsidan, via mail eller telefon vilket som passar dig bäst. Kort efter att du tagit en första kontakt hör vi av oss till dig. Du får en personlig kontaktperson som blir ansvarig för all kontakt med dig som uppdragsgivare. Våra möten kan ske fysiskt eller digitalt.

Vi går tillsammans igenom din verksamhets behov som kan vara av akut karaktär för att lösa en kortare vakans eller att du behöver en mer långsiktig lösning. Efter kartläggningen skräddarsyr vi en lösning utifrån dina önskemål.

Alla konsulter som arbetar för Visitet har genomgått en noggrann urvals- och rekryteringsprocess där det ingår utförliga referenstagningar, tre personer varav minst en chef, kontroll mot Socialstyrelsen och Inspektionen för vård och omsorg, de två senare punkterna gäller läkare och sjuksköterskor. Vi som genomför rekryteringen har lång erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg. Vi arbetar också ständigt med att utvärdera våra uppdrag för att kunna erbjuda högkvalitativ personal till såväl privata som offentliga vårdgivare.

Din kontaktperson finns givetvis tillgänglig för dig under hela uppdragstiden.

Visitet vill erbjuda en snabb, enkel och flexibel bemanning av sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har några funderingar.