Om oss

Om Visitet

Visitet är hämtat från latinska språket och betyder besök och det är precis det vi gör. Våra kompetenta konsulter kommer ut och gör en tillfällig eller längre insats på en vårdcentral eller annan mottagning. Vi skräddarsyr en fungerande lösning som stavas Visitet.

Visitet är ett av Sveriges nyaste bemanningsföretag, men vi har mångårig erfarenhet av kliniskt arbete inom Primärvård och kommunal vård och omsorg.

Vi har själva jobbat både som konsulter i verksamheter och suttit på andra sidan och hyrt in konsulter i våra roller som chefer på olika nivåer inom privat och offentlig vårdverksamhet.

Vår affärsidé

Visitet är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Våra uppdragsgivare är vårdgivare inom Sveriges regioner, kommuner och privata vårdföretag.

Vår vision

Vi tror att en arbetsgivare som står för enkelhet och flexibilitet blir en arbetsgivare som får förtroende och uppskattning. En arbetsgivare som är uppskattad av medarbetare har större möjlighet att bli en arbetsgivare med nöjda samarbetspartners.

Vi siktar på att växa tillsammans med våra medarbetare och uppdragsgivare i en stadig men hanterbar takt. Det är viktigt för oss att tillväxten inte sker på bekostnad av trivsel eller kvalitet.

Vår utmaning

Det finns ett stort behov av vårdpersonal i Sverige. Detta samtidigt som det finns ett behov hos vårdpersonal att kunna styra mer över sin tid och val av arbetsplats.

Visitet erbjuder högkvalitativ vårdpersonal till vårdgivare i hela landet.