Vill du arbeta med oss?

Att arbeta som konsult innebär att du styr din tid och att du väljer var, när och hur mycket du vill jobba. Vi matchar dina önskemål med vårdens behov. Oavsett vilken yrkesroll inom vård och omsorg du har kan vi erbjuda dig attraktiva alternativ till ditt nuvarande arbete.

Som konsult hos Visitet behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. När du jobbar för Visitet omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du har bästa möjliga arbetsvillkor, nödvändiga försäkringar och tjänstepension. Du har också i många fall även ersättning för boende och resor under uppdragen.

Vill du veta mer om att arbeta hos oss? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Jag är:

Anlita Visitet för att bemanna din
verksamhet

Våra konsulter är det viktigaste vi har, därför är vi på Visitet måna om att välja våra medarbetare med omsorg. Alla konsulter som arbetar för Visitet har genomgått en noggrann rekryteringsprocess där det ingår utförliga referenstagningar, kontroll mot Socialstyrelsen och Inspektionen för vård och omsorg.

Vi som genomför rekryteringen har lång erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg. Vi kan därför lätt sätta oss in i dina behov och vi strävar efter att bli det självklara valet inom vårdbemanning.
Oavsett om ni behöver lösa en akut kortare vakans eller om ni söker en mer långsiktig lösning finns vi här för att hjälpa er.